Tandartspraktijk Gouda gevonden

logo

Nog niet zo lang geleden ben ik naar Gouda verhuist. Vroeger woonde ik niet zo ver van Gouda en daarom ging ik steeds naar mijn oude tandarts. Met mijn werk ging dit niet altijd even goed en daarom ben ik op zoek gegaan naar een tandartspraktijk Gouda.

Goed aangeschreven

Omdat ik niet wist waar ik heen moest gaan heb ik eerst wat informatie opgezocht. Al snel kwam ik op een website waar op stond dat de beste tandartspraktijk Gouda de tandartspraktijk Oranjelaan was.

Toen ik verder zocht zag ik dat veel mensen goede ervaringen hadden met deze tandartspraktijk en daarom heb ik besloten om een afspraak te maken. Een week later kon ik terecht voor een controle.

ontvangstDe tandartspraktijk zag er schoon en netjes uit. Het personeel was heel erg vriendelijk en de tandarts heeft goed naar mijn gebit gekeken. Al snel zag de tandarts dat mijn tanden in goede staat waren, maar er moesten nog wel een paar dingen gebeuren.

Dezelfde afspraak heeft mijn tandarts het een en ander gedaan, zodat ik geen gaatjes zou krijgen. Met de manier waarop de tandarts te werk ging was ik heel erg tevreden. Vanaf nu is dit mijn vaste tandarts.