Wij hebben onze etalge opnieuw laten etaleren

Wanneer je een eigen winkel hebt weet je als geen ander dat een leuke etalage meer publiek trekt. De afgelopen jaren had ik mij hier zelf mee bezig gehouden, maar op den duur was ik inspiratieloos wat betreft het opnieuw etaleren van mijn etalage.  Daarom leek het mij een verstandig idee om dit uit handen te gaan geven aan B-StYLED, hier werken professionele mensen die kijk hebben op de zaken en natuurlijk op het inrichten van een etalage.

Het duurt nog even voordat het Pasen is, maar om de etalage al een beetje in de Paas stemming te krijgen leek mij een goed idee. B-StYLED heeft natuurlijk veel andere leuke ideeën, dus wat dat betreft laat ik het geheel aan hun over.  

Mooie etalage

Doordat ik nu al wat konijnen in mijn etalage heb staan trekt dit in het bijzonder jong publiek aan. Maar goed ook want wanneer zij deze konijnen zien, willen zij ook naar binnen om te kijken of deze konijnen ook in de winkel staan. Dit komt goed uit, want als verkoper van speelgoed is het altijd fijn wanneer er klanten komen. Het verschil is duidelijk te merken sinds ik mijn etalgage heb laten etaleren door B-StYLED, zowel binnen als buiten mijn winkel trekt het veel klanten aan.