Verantwoorde gasopslag met hulp van Denios

Gas is geen brandstof waar je risicoloos mee om kan gaan. Voor betrouwbare gasopslag kun je daarom de hulp inschakelen van Denios. Het gas wordt in Nederland grotendeels onder de grond opgeslagen, maar gevaarlijke stoffen kunnen ook bovengronds worden opgeslagen. Gas is namelijk een zeer schadelijke brandstof die niemand moet inademen. Als je wilt dat dit op een goede en verantwoorde manier gebeurt, lees dan verder.

Denios zorgt voor veiligheid
Wij creëren wereldwijd goed afgesloten opslagplekken waar het gas veilig kan worden opgeslagen. De laatste jaren zijn extra eisen gesteld aan de opslag van gas. Denios zorgt ervoor dat de gasopslag hieraan voldoet op het gebied van ventilatie, brandwering en het voorkomen dat onbevoegden hier toegang tot kunnen krijgen. Met name op het punt van brandwerendheid is Denios een gespecialiseerd bedrijf die garant staat voor de veiligheid van je bedrijf en je werknemers op continue basis.

Aangepast op jouw wens
Denios wil gasopslag altijd voor de klant op maat maken. Niet alleen gas, maar alle typen schadelijke (vloei)stoffen zullen door ons veilig worden opgeborgen. Denios heeft zelfs nooddouches, zodat het risico op ongelukken zo laag mogelijk is. Je kunt alle producten en diensten bekijken op de website of een samenvatting hiervan in onze brochure.