Master data management vacature

Beschrijven van master data management vacature

De master data management vacature is er een die vaak niet lang open blijft. Wel is er regelmatig een master data management vacature te vinden op Novisource.nl. Ze specialiseren zich hierbij in de sector business & ICT en ze zijn gericht op thema’s en data die binnen deze sector actueel zijn.

Wanneer je master data management bent, ben je verantwoordelijk voor een goede opbouw en goed beheer van de master data. Je werkt aan verbetering van de kwaliteit van data en processen, zodat de geleverde dienst op hoog niveau blijft. Je bent een aanspreekpunt en sparring partner bij het oprichten van een Master Data Systeem. Je verzorgt tweedelijnondersteuning na sales, vooral rond de wat meer complexe data technische kwesties en systeemgebruiken. Verder heb je veel contact met onder andere accountmanagers, product & brandmanagers, controllers, IT’ers en mensen van customer support. Je hebt een brede taak en er wordt veel van je verwacht.

De functie-eisen zijn minimaal een Hbo-diploma in de administratieve of economische richting bezitten, kennis van ERP-systemen, ervaring met toepassen van master data management, proactief zijn, zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken, en een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal nodig. Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan via Novisource.nl!