Een buiten jacuzzi kopen verstandig? Voorheen gingen wij altijd naar de sauna toe om tot rust te komen. Echter het moment dat we hebben besloten om een sauna te kopen voor thuis merkte we het verschil. Wanneer je namelijk in je eigen woning kan genieten van een sauna of jacuzzi hoef je er de deur niet voor uit. Ongeremd in je eigen woning genieten wilt toch iedereen? NieuwAtlantis-e1419004847562

Nu dat mijn vriend maar al te graag een jacuzzi wilde hebben voor in de tuin zijn we gaan zoeken. We hebben er wel voor gekozen om eerst via het internet te zoeken aangezien je zo gemakkelijk een tal van bedrijven met elkaar kan vergelijken. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van Nieuw Atlantis waar we verliefd zijn geworden op die ene jacuzzi!

Door telefonisch contact te zoeken met hun is het duidelijk geworden dat deze jacuzzi leverbaar is. Mijn vriend helemaal in zijn noppen aangezien ik direct heb gezegd dat ik hem dan wil bestellen. Het bestellen kon gelukkig via de telefoon waardoor ik nog geen vijf minuten later een bestelling had geplaatst!