Relaxte en betrouwbare acupunctuur bij zwangerschap in Rijnmond

Tip: acupunctuur zwangerschapBen je in blijde verwachting van één kind of misschien wel twee? Zwangerschap brengt altijd veranderingen teweeg aan je lichaam. Je wordt natuurlijk iets zwaarder door de baby in je buik en ook je eetlust kan lijden onder de zwangerschap. Om de innerlijke balans van je lichaam te herstellen, kun je daarom kiezen voor een acupunctuur. Een acupunctuur brengt naaldjes in je huid om de balans van je lichaam te herstellen, zonder bijwerkingen of gevolgen voor de baby.

De gevolgen 
De gebruikelijke gevolgen van een zwangerschap zijn misselijkheid of extreme vermoeidheid, zeker in een later stadium. Dit is een teken dat je lichaam moeite heeft om te wennen aan de nieuwe balans van je lichaam tijdens zwangerschap. De balans van je lichaam loopt via onzichtbare banen door je lichaam met twee typen energie: Yin en Yang. In de normale situatie staat deze energieën volledig in verband, maar tijdens een zwangerschap kan dit ritme zich verstoren.

Acupunctuur Rijnmond kan tijdens én na de zwangerschap een positief effect hebben op de balans van je lichaam. De genoemde klachten worden zonder bijwerkingen verholpen, door ondersteuning te bieden bij klachten zoals misselijkheid en vermoeidheid. Ook na je zwangerschap kan acupunctuur ervoor zorgen voor een sneller herstel van de innerlijke balans.