Tunnelkassen voor over het zwembad

logo-kroonkas

Het zwembad in mijn tuin lag steeds vol met blaadjes. De kosten voor het stoken van het zwembad waren ook nog eens ontzettend hoog. Mijn buren hebben ook een zwembad en zij hebben dit op een hele goede manier opgelost. De buren hebben namelijk tunnelkassen over het zwembad geplaatst. Het was ook voor mij de ideale oplossing voor het zwembad.

Aanschaf

kasVoor de aanschaf van de tunnelkassen heb ik het zelfde bedrijf benadert als die van mijn buren. Het bedrijf heet Kroonkas en is gespecialiseerd in alles wat met kassen te maken heeft.

Op de website had ik al het een en ander gelezen en daarom wilde ik een afspraak maken. Tijdens de afspraak heb ik de kassenbouwer naar mijn zwembad laten kijken. Hij vertelde mij dat de kas op een andere manier bevestigd moet worden dan bij de buren. Het komt namelijk door de ondergrond.

De kassenbouwer heeft mij verteld wat hij wel kon doen en hoe duur het zou gaan worden. Het verbaasde mij hoe voordelig het zou worden en daarom heb ik  direct besloten om de tunnelkassen te laten plaatsen.

Volgende week wordt alles geplaatst en dan heb ik geen last meer van die vervelende blaadjes!