Leuke fotoshoot bij fotostudio Utrecht

Niets is leuker om je familie op de foto te laten zetten. Daarom hebben wij met de hele familie een afspraak gemaakt om een leuke fotoshoot te laten maken door fotostudio Utrecht. Iedereen had een witte blouse en een zwarte broek of rok aan. De kleine kinderen hadden een knuffelbeer mee waarmee zij op de foto wilden. Eerst werd iedereen apart op de foto gezet en daarna met de hele familie. Het leuke aan het maken van deze foto’s was dat iedereen een eigen achtergrond kon kiezen. Zelf ben ik met een mooie motor op de foto gegaan, een droom die nu werkelijkheid werd. fotostudio Utrecht

Zeer leuk eindresultaat

Het was een zeer leuke dag in de studio, iedereen heeft zijn beste lach laten zien en deze lach staat nu vast op een foto. Natuurlijk kan je bij deze studio ook terecht voor andere foto’s, denk hierbij aan:

  • Zwangerschapsshoots
  • Zakelijke shoots
  • Bruidsreportages
  • Productfotografie
  • Huisdierenshoot

Alle foto’s worden op een zeer professionele manier gemaakt en het eindresultaat is dan ook zeer mooi. Omdat ondertussen de hele familie op de foto staat en wij onze huisdieren niet willen vergeten hebben wij een afspraak gemaakt voor een huisdierenshoot. Ben wel benieuwd of dat gaat lukken, maar daar zal de fotograaf beslist wel een oplossing voor hebben.