dartshop

Bij Dartshopper vind je het grootste assortiment aan dartmaterialen van heel Nederland. Zo vind je hier niet alleen dartpijlen, maar kan je ook de flights en shafts vinden die af en toe kapot gaan aan dartpijlen. En vind je niet alleen dartborden, maar ook surrounds die je om dartborden heen kan doen. Zo beschadig je de muur niet én zorgt het voor sfeervolle verlichting. Verder vind je bij deze dartshop ook kleding, die je eventueel kan laten bedrukken en kan je hier terecht voor onder meer scoreborden en matten. Ook vind je een aparte pagina met alle aanbiedingen waar vooral in het dartseizoen aantrekkelijke deals staan.

Dartkleding

Speler gerelateerde producten

Je vindt bij Dartshopper dus allerlei verschillende materialen, die handig of noodzakelijk zijn bij het darten. Alle artikelen zijn gesorteerd in categorieën waardoor je op een makkelijke manier kan vinden wat je zoekt. In elke categorie heb je ook weer de mogelijkheid om het product te selecteren op materiaal, kleur, gewicht of merk. Daarnaast heeft Dartshopper de mogelijkheid om de dart materialen van bekende spelers als Michael van Gerwen en Peter Wright in een overzicht te zien. Als je bijvoorbeeld klikt op Raymond van Barneveld dan vind je onder meer dartpijlen, shirts en flights in zijn stijl. Zo kan je allerlei materialen voor het darten vinden die lijken op die van je favoriete speler. 

Groot aanbod

Uitstekende service

Naast het ruime assortiment biedt Dartshopper ook nog eens een goede service aan haar klanten. Zo kan je producten die direct leverbaar zijn, de volgende dag al in huis hebben als je voor 10 uur ’s avonds bestelt. Daarnaast is het mogelijk om producten binnen 14 dagen te retourneren en kan je ervoor kiezen om je bestelling achteraf te betalen. Bij een bestelling van meer dan 50 euro hoef je ook nog eens geen verzendkosten te betalen. Genoeg redenen om dartmateriaal bij Dartshopper te bestellen dus.