Make-up

Het merk Alessandro staat bekend om haar unieke striplac formule. Alessandro striplac is een unieke nagellak die onder een ledlamp moet worden gedroogd en vervolgens tot wel 10 dagen blijft zitten. Wat de lak zo uniek maakt, is dat het niet schadelijk is voor je nagels. Als je een andere kleur aan wilt brengen, trek je de striplac in één keer van je nagel af. Je hoeft hiervoor geen agressieve remover te gebruiken en je nagels te beschadigen. 

Alessandro nagellak

Je gebruikt de Alessandro striplac als volgt. Begin eerst met het in vorm vijlen van je nagels. Zorg dat er geen haakjes en scherpe hoekjes meer aan je nagels zitten. Duw vervolgens je nagelriemen terug in je huid, zodat je hier geen nagellak opsmeert en je jouw nagels de kans biedt om weer recht te groeien. De volgende stap is het reinigen van je nagels, je wilt natuurlijk niet dat er viezigheid onder je nagellak komt te zitten. Je nagel is nu klaar voor de lak. Begin met de Alessandro Striplac Twin Coat. Dit is een base coat (en een top coat in één) die ervoor zorgt dat de kleur langer op je nagels blijft zitten, niet afbladdert en ook krasbestendig is. Breng hier een dun laagje van aan en laat het 60 seconden onder de ledlamp opdrogen. Nu is het tijd voor kleur! Kies één van je favoriete Alessandro striplac kleuren uit en breng een dun laagje aan. Foutjes kan je wegwerken met de Alessandro Striplac Correcting Pen. Laat de kleur hard worden onder de lamp en herhaal dit proces wanneer je de kleur intenser en voller uit wilt laten komen. Blij me de intensiteit van je kleur? Dan is het tijd voor top coat. Breng een dun laagje aan van de Twin Coat en laat deze hard worden onder de lamp. Verwijder eventuele restjes met een goede reiniger en voilà! Een set prachtige, glanzende gegarandeerd! 

Alessandro

Ben je na een tijdje de kleur op je nagels zat en wil je een andere kleur? Dit gaat super makkelijk, je kan gewoon de nagellak er voorzichtig aftrekken. Bij Beautyfashionshop bieden we alles aan van Alessandro om ervoor te zorgen dat jouw nagels stralend voor de dag komen. De striplac is verkrijgbaar in maar liefst 48 verschillende kleuren. Voor iedereen en voor iedere gelegenheid is er een perfecte kleur te vinden. Bestel je Alessandro producten gemakkelijk, snel en voordelig bij Beautyfashionshop. Hier vind je altijd de beste producten voor een voordelige prijs.