Mindfulness op werkvloer voor betere productiviteit

mindfulness

mindfulness

Verbeteringen op de werkvloer

Ongeveer eens in het half jaar, kunnen wij als medewerkers tijdens een vergadering laten weten wat wij denken dat beter kan in het bedrijf. Ik heb een tijdje terug mindfulness op werkvloer aangedragen als een idee. Zelf hou ik mij in mijn vrije tijd ook veel bezig met mindfulness en pas mindfulness op de werkvloer ook wel eens toe. Mijn collega’s wisten in eerste instantie niet zo goed wat zij moesten verwachten, maar stonden allemaal open voor dit idee. Op die manier heb ik contact gezocht met een bedrijf dat bijvoorbeeld aandachttrainingen verzorgt en zij hebben ons een cursus mindfulness gegeven.

Het is erg leuk om te zien dat iedereen hier zo mee betrokken was en nu mindfulness ook echt op de werkvloer toepast. Wij weten allemaal dat wij nu een stuk productiever werken en dat is voor iedereen gunstig natuurlijk! Ik ben blij dat wij deze kans gekregen hebben en dat mijn baas altijd open staat voor dit soort toevoegingen!

Hobby

Voor mij is de werking tussen lichaam en geest echt een hobby. Dat ik ook in mijn werk nu bezig kan houden met mindfulness  maakt mijn werk een stuk leuker. Ik kan het iedereen aanraden!