Wanneer iemand iets voor je heeft gedaan waar je onwijs blij mee bent wil je diegene toch bedanken? Maar waar zoek jij bedankjes wat ook echt met plezier wordt aangenomen? Via het internet kan je tegenwoordig van alles vinden voor een aantrekkelijke prijs! Zo ben ik aan het zoeken geweest naar een klein cadeautje om te overhandigen aan een vriendin van mij.

logo

Zij heeft mij namelijk zo onwijs goed geholpen het afgelopen jaar. Dit wil ik absoluut niet voorbij laten gaan waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een bedankje. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Memoriae! Dit bedrijf biedt een tal van leuke cadeutjes voor een aantrekkelijke lage prijs.

Van het krijgen van een zakje bloemzaadjes tot aan het geven van een zakje koffie, je kan het zo gek nog niet bedenken of het is verkrijgbaar bij hun! Natuurlijk kan je ervoor kiezen om een fles wijn te geven maar wat ik er nou mooier om iets te geven wat uniek is?! Ik weet in ieder geval zeker dat mijn vriendin het zeer op prijs stelt wanneer ze mijn cadeautje in ontvangst neemt.